Google ג גוגל
4.9
מבוסס על 18 ביקורות
×
יציקת בטון - מחירון יציקת בטון או החלקת בטון - עלות בטון מוחלק - בולדוזר פיתוח

יציקת בטון

 

"יציקת בטון", צמד מילים בעל שימוש רב מאוד בעולם הבנייה. מהי בכלל יציקת בטון? מה עושים איתה? איך ניתן לצקת משטח בטון אצלכם בגינה? האם ניתן לצקת משטח בטון דק? מה עושים בתקופת החורף? וכמה כל הסיפור הזה עשוי לעלות לכם? על כל זאת ועוד, במאמר הבא.

בימינו ישנם קבלני שיפוץ רבים שמשתמשים בבטון על מנת לעצב דברים רבים. יחד עם זאת, העבודה הנפוצה והפופולארית ביותר שנעשית עם בטון היא למעשה יציקה פשוטה במטרה להכין משטחים או לחילופין חומות עבור גינות ביתיות. אז לא משנה אם מחפשים קבלן שיפוצים מומלץ עבור יציקת בטון או עבור הכנת שביל גישה מבטון – חברת בולדוזר פיתוח היא הכתובת הנכונה עבורכם.

בשורות הבאות נפרוס עבורכם בהרחבה היבטים שונים שקשורים לעבודה של יציקת בטון. אנו סבורים כי היכרות עם העבודה אותה נבצע עבורכם עשויה לעכל עליכם בהבנת התהליך, וכן לשפוך אור על אופי העבודה שתתבצע בביתכם.

 

יציקת בטון דרך בולדוזר פיתוח מלווה בשלל שירותים:

√ יציקה של בטון ע"ג בטון אדמה או בטון קיים במחיר המשתלם ביותר למ"ר!

√ יציקת בטון בגינה, על גגות, בחניה ועוד.

√ יציקה של רצפת בטון בעובי של 10 ס"מ

√ מחיר מיוחד ליציקת בטון וריצוף בחצר לטובת הקמת מחסן!

√ יציקת בטון לטובת הקמת גדר מסביב לבתים פרטיים במבצע.

√ שירות אדיב, מקצועי ומתן אחריות מלאה על העבודה!

 

אז בואו נדבר קצת על יציקת בטון

החיבור בין מים, חול וצמנט (מלט) מייצר את אחד מחומרי הגלם החזקים ביותר שביכולתנו להכין – הבטון. הצמנט הוא חומר מליטה אותו מייצרים במפעלים שונים באמצעות שריפת אבני גיר וריסוקם, עד שמתקבלת אבקה אפורה שפועלת כחומר מקשר. כשמוסיפים למלט מים, חול ואגרגט מקבלים תערובת של בטון.

הבטון זוכה למספר יתרונות משמעותית בעולם השיפוצים, נציין שניים מרכזיים מהם: הוא עמיד לרטיבות באופן יחסי ומספק טווח חיים ארוך שנים, זאת לעומת חומרים אחרים שנחלשים ומתפרקים לאחר תקופה די קצרה.

כאמור, עבור יצירת תערובת נכונה עלינו להוסיף אגרגטים. תפקיד האגרגטים הוא להפוך את תערובת הבטון לעיסה שהולכת ומתקשה עד קבלת מצב של אבן. לאחר טחינת אבני הגיר והפיכתם לאבקה צמנטית, הנטייה הטבעית של החומר תהיה לשוב למצב הקודם. באמצעות אבני חצץ תתקבל הקשחה מיטבית שתספק לנו תוצאה מרשימה בדמות אבן יצוקה.

 

איך קובעים מהו טיב הבטון?

לרוב כמות המלט היא זו שקובעת את טיב הבטון. מחסור במלט עלול להחליש את חוזק הבטון, ולחילופין עודף מלט עלול להסב נזקים כספיים לקבלן. כמו כן קיימים חומרים שונים שמשמשים כתוספים עבור הבטון, כמו דבקים שונים שתפקידם להעשיר את איכות הבטון ולהגביר את עמידותו בפני רטיבות עתידית.

 

אילו הכנות צריך לבצע טרם יציקת משטח בטון עבור קיר תמך?

משחק הכמויות בחומרי היסוד משתנה על פי סוג הבטון המיועד. כעת נציין את סוגי הבטון השונים:

בטון קל – בטון זה מורכב מתערובת קלה שמגיעה עם חומרים כימיים שמייצרים חללים ובועות אוויר בבטון. תפקידו של בטון זה לשמש עבור מטרות בידוד אקוסטי וכן לספק הגנה מחום וקור.

בטון רזה – בטון זה משמש למטרות יישור ומילוי. בטון זה לא עמיד בפני עומסים והוא משמש כשכבה תחתונה.

יציקות בטון (טרומי) – בטון זה מגיע יצוק בתוך תבניות והוא מגיע לאתר הבנייה כשהוא כבר מוכן. לרוב תבניות אלו מיוצרות כבר במפעלים. לאחר שתבניות אלה מגיעות לאתר מתחילים להרכיב את המשטחים לטובת יסודות הבניין.

בטון מזוין – בטון זה משמש לטובת יציקת קירות, עמודים, ממ"דים, ומקלטים. תערובת זו למעשה היא תערובת הבטון הטובה ביותר שיכולה לספק עמידה בעומסים כבדים מאוד.

התקשות ואשפרה – אמנם תוך מחצית יממה הבטון מתקשה, אך למעשה אין הוא עמיד לנשיאת עומסים עדיין. במהלך השבוע הראשון יגיע הבטון לעיקר החוזק שלו, ואנו ממליצים לבצע אשפרה בכדי לשמר על הליך התקשות איטי כמה שניתן. לאחר כחודש ימים עתיד הבטון להגיע לרמת התקשות שעומדת בתקן הישראלי. כפי שוודאי שמתם לב לבטון לוקח זמן ממושך להגיע לכדי התקשות מספקת ולהיות אבן יצוקה ובטוחה.

 

אילו תוספים נהוג להוסיף לבטון?

בכדי לעכב או לזרז את תהליך התקשות הבטון קיימים תוספים שונים אותם נהוג להוסיף לבטון. בהנחה שיש לנו מספר אזורים אותם אנחנו מתכננים לצקת, וודאי שלא היינו רוצים שחלק מהבטון יתייבש בזמן שהותו במערבל. אז מה עושים בכדי למנוע התייבשות של הבטון? לצורך כך ניתן להוסיף "מעכב התייבשות".

ערבול התערובת – קיימים מפעלים שמביאים את התערובת כשהיא כבר מוכנה. התערובת מגיעה באמצעות מערבל בטון עד אתר הבנייה. את הבטון ניתן להכין גם באמצעות מערבל קטן המכונה "טפלה" שמגיע בגדלים שונים ולפעמים משתמשים אפילו בגיגית מפלסטיק.

בעבר נהוג היה להשתמש באמבטיות ברזל ישנות או אמבטיות רחצה לטובת ערבוב הבטון. ואם תשאלו את המבוגרים – הם יגידו לכם שזה כלי הערבוב הנוח ביותר.

את הבטון ניתן להזמין בדרך נוספת – באמצעות מכלים שנקראים 'סילו'. מכלים אלה מכילים בטון עם מרכיב של מעכבת התייבשות. את המכלים ניתן להושיב באתר הבנייה.

שלבים חשובים בדרך ליציקת בטון מושלמת:

יציקות בטון – אחד החוקים הבסיסיים ביותר ביציקות הוא, שיוצקים הכל ללא הפסקות ובאותו זמן. היעד הוא לצקת את הכל ביום אחד ובשכבה אחת, ובמידה ולא מצליחים לעמוד ביעד זה יש להמתין לקבלת הוראות להמשך העבודה ממהנדס.

אופן הובלת הבטון ויציקתו – באמצעות משאבת בטון המשנעת את הבטון, מביאה אותו לגובה רב ומזריקה את הבטון לתוך תבנית – תהליך העבודה נעשה פשוט יותר. צינור מוחדר לתוך התבנית של הקיר או העמוד, זאת בכדי שלא ייוצרו כיסי אויר; וכן קיים וויברטור שנמצא בראש הצינור שמטרתו להרעיד את הבטון. כשמרעידים את התערובת, התערובת מתיישרת ומתפלסת ללא חללים ריקים וכיסי אויר. באמצעות מכות של פטיש גומי ניתן להכות בתבניות בכדי לגרום לויברציה פנימית. המכות מתמשכות עד השלב בו החומר מתהדק ומקבלים תוצאה של שכבה לחה הפרוסה על גבי הבטון.

אשפרה – את השורות הבאות אנו מקדישים בייחוד לנושא האשפרה, דווקא מפני שפעולה זו כל כך חשובה להליך העבודה. האשפרה למעשה היא ההרטבה של הבטון שמתרחשת במהלך השבוע הראשון. של ההרטבה – האשפרה – מקשה את הבטון והופך אותו למקשה אחת חזקה שיכולה להקשות את הבטון בחמישים אחוז יותר מאשר מצבו בלא שלב האשפרה.

כאשר מזג האוויר בחוץ חם מאוד, אנו ממליצים לכסות את הרצפה או העמודים בכדי שתתאפשר התייבשות איטית. כמו כן, במזג אוויר כזה יש להרטיב את הבטון באופן תדיר ורב יותר.

ברזלי זיון – תפקידו של הברזל הוא לקשור ולחזק את הבטון. ברזלי זיון מגיעים בעובי משתנה כאשר עובי הברזל תלוי בצורך של המהנדס. המהנדס נדרש לתכנן את עובי הברזל וכמותו על פי העומסים העתידיים שהוא עתיד לשאת עליו. הברזל צריך להיות עטוף בצורה טובה בשכבת בטון שעובייה עולה לכ-5 ס"מ, זאת על מנת לחסום חדירה של לחות לברזל. הלחץ שמופעל על מוט הברזל עשוי לגרום לו לכיוף, וכאן מגיע תפקידו של הבטון. תפקיד הבטון הוא למנוע מצב של כיפוף על ידי שמירתו על הברזל.

תבניות בטון – עץ וברזל, אלו שני המרכיבים השכיחים ביותר מהם עשויות תבניות הבטון בבניינים גדולים (תבניות מעץ שכיחות יותר מבין שתי האפשרויות). עלינו לזכור תמיד שמדובר על משקלים אדירים ולחץ עצום שמופעל על התבניות, כך שהתבניות חייבות להיות חזקות מאוד. בזמן יציקת הבטון, במידה והתבנית לא תהיה מספיק אטומה, הבטון עלול לזלוג מהצדדים (או שתיווצר "בטן") כך שלאחר היציקה לא נוכל לתקן ולסדר את התבנית.

אז איך נמנעים מהמצב הזה? "חכם עיניו בראשו". חברת בולדוזר פיתוח מעדיפה להשקיע רבות בחיזוק תבניות הבטון עד שתהיה מוכנה לעמידה בלחצים ולנשיאת משקלים רבים. אנו קונסטרוקציית הברזל אנו בונים עוד טרם הקמת התבנית ומקבעים אותו היטב. לאחר הקיבוע של הברזל אפשר לבנות מסביב לברזל את התבנית, ולהשאיר מרווח של כ-5 ס"מ.

 

יציקת משטח בטון בחצר – מעוניינים לדעת איך זה קורה?

קיימות מגוון דרכים כיצד לצקת בטון כאשר לכל בעל מקצוע יש את השיטה שלו. בכל אופן, קיימת שיטה אחת פופולארית יותר איתה משתמשים עבור יציקה של משטחי בטון בסיסיים. נהוג לחלק את שלבי העבודה לשני שלבים גדולים: ההכנה לקראת היציקה עצמה, וכמובן – שלב היציקה עצמו. שני שלבים אלה כוללים בתוכם עוד תתי עבודות רבים, כאשר בהשלמת כל הפרטים הללו מתקבלת עבודה גמורה ומקצועית.

אז בואו נפרט מעט יותר את סדר העבודה.

נתחיל משלב ההכנות לקראת היציקה:

  1. ראשית, יש לפנות את אזור העבודה והמשטח עליו העבודה תתבצע מכל חומר או חפץ שיכול להפריע להליך היציקה. מה כלול בתוך הדברים שיכולים להפריע? עצים, דשא, שיחים ואפילו בטון ישן. יש לפנות את כלל המרכיבים הללו עד חשיפת האדמה, ובמידת הצורך מתחילים אפילו לחפור בה.
  2. כעת עלינו להכין את החומר עליו היציקה תיעשה. לעיתים קיימת אפשרות לבצע את יציקת הבטון על גבי האדמה עצמה, אולם גם אז אנו ממליצים לכסות את האדמה לפחות בניילון. יחד עם זאת יש לדעת שלא תמיד נהוג לעשות זאת, מפני שחוזר האדמה ישפיע בהכרח גם על חוזר הבטון, ובמידה והאדמה חלשה ובעלת נטייה לנוע – ממילא קיים סיכוי שגם הבטון עצמו יעבור שינויים.

בשל כך, ברוב הפעמים נהוג להשתמש בחצץ, כאשר גודל החצץ משפיע בצורה ישירה על העלות של יציקת הבטון. חצץ גדול, למשל, עלותו זולו אך הוא לא יהיה דחוס, כאשר מנגד חצץ קטן יהיה דחוס יותר ועלותו יקרה יותר. ככל שגודלו של החצץ נעשה קטן יותר כך קיים סיכוי נמוך יותר לגילוי סדקים בבטון.

בשורה התחתונה, יש להניח שכבה בעובי שנע בין 10 ס"מ ל-20 ס"מ, וללחוץ עליה על מנת לדחוס ולהנמיך אותה.

  1. יש להכין את צורת היציקה באמצעות לוחות עץ, שאותם אנחנו ממסרים זה אל זה.

דגש חשוב: שימו לב שהלוחות יוצרים זווית של 90 מעלות, כך תתקבל עבודה איכותית ומקצועית.

  1. שלב זה למעשה הוא השלב האחרון של ההכנות לקראת היציקה. בשלב זה יש להניח רשת מפלדה בין הלוחות שיצרנו במטרה לחזק ולייצב את הבטון. פעולה זו חשובה ביותר בייחוד כשיוצקים בטון עבור חנייה שעתידה לשאת משקל עצום. הליך זה עוזר למניעת סדקים בבטון.

 

שלב יציקת הבטון:

  1. ערבוב חומרי הבטון יחד. אילו חומרים? צמנט, חול ואגרגט. את החומרים הללו יש לערבב ביחס הבא: 1:2:4. לתערובת הנ"ל אנו מוסיפים מעט בכדי שהחומרים יוכלו להתקשר יחד. את המים יש להוסיף לאט לאט עד שיתקבל המרקם האידאלי של הבטון. יש לדעת שככל שהמרקים יהיה יותר יבש כך הבטון ייטה להיסדק פחות. לכן יש להקפיד שלא להרטיב את הבטון יתר על המידה. לבסוף יש לערבל את הבטון עד השלב בו התערובת נעשית אחידה וחלקה.
  2. כעת יש לשפוך את הבטון למשטח שיצרנו בשלב ההכנה. אם קיימת אפשרות להכניס את המשאית לקרבת המשטח אנו נשפוך את הבטון בצורה ישירה מהמשאית עצמה. במידה ולא ניתן לעשות זאת, נשתמש במשאבה שמטרתה להעביר את הבטון לגינה מהמשאית. בזמן שהבטון נשפך מהמשאית יש לפזר את הבטון על המשטח.
  3. בשלב זה עלינו להחליק את הבטון. איך עושים את זה? באמצעות קרש. אמנם עוד לא סיימנו את התהליך, אך כבר בשלב זה תוכלו להבחין בכך שהבטון מתחיל לקבל צורה ונראה לקראת סוף התהליך.
  4. באמצעות המאלג' נחליק שוב את הבטון. עבור יציקה של בטון מוחלק באיכות גבוהה עלינו להשתמש במכשיר המכונה 'הליקופטר'.
  5. על מנת לשנות את אופי משטח הבטון עלינו לבצע מספר פעולות. ניתן בדרך אחת לייצר במשטח הבטון חריצים שמרחק של כשני מטרים אחד מהשני וכך למנוע סדקים בבון עקב שינויי הטמפרטורות. ובדרך שנייה ניתן לסרק אותו וכך המרקם שלו יהפוך לגס יותר וכך ההחלקה עליו תימנע.
  6. לבסוף עלינו לשים לב למשך ימים ספורים כי הבון נשאר לח, זאת בכדי למנוע הופעה של סדקים עליו. בשלב האחרון עלינו למרוח סילר שמטרתו למנוע מצב בו יחדרו נוזלים לתוך הבטון – וכאן תם התהליך.

אמנם תהליך זה נראה ארוך ומייגע, אך למען האמת לא כל יציקה של בטון תכלול בהכרח את כלל השלבים הללו. לכן, פעמים רבות המחירים עשויים להשתנות – הכל בהתאם לכמות השלבים שנדרשת. לצורך העניין, כאשר יוצקים בטון על אספלט לא צריך להשתמש בחצץ מפני שהיציקה מתרחשת על גבי האספלט עצמו.

 

יציקת בטון בחצר בחורף – עם בולדוזר פיתוח זה אפשרי

כפי שראינו, חלק מתהליך העבודה דורש להרטיב מעט את יציקת הבטון על מנת שהבטון לא יתייבש יתר על המידה. אם כך, האם משמעות הדבר היא שבימי החורף ניתן לדלג על השלב הזה ולא להרטיב את הבטון? האמת היא שהשאלה צריכה להיות הפוכה לגמרי – האם ניתן בכלל לצקת בטון בימי החורף? התשובה היא, שההמלצה של נותני שירות רבים היא שלא לבצע אפילו יציקות בטון מינוריות בתקופת הגשמים.

יחד עם זאת, עם חברת בולדוזר פיתוח גם פעולות מורכבות הופכות להיות ברות השגה. אז איך עושים יציקת בטון בתקופת החורף? התשובה פשוטה יותר משחשבתם – פשוט צריך לבחור את התזמון הנכון. כאשר יורד בחוץ גשם מועט מאוד, הדבר היחיד שידרוש ממנו להתכונן אחרת נוגע לשלב הוספת המים. אם ביום סטנדרטי אנו מוסיפים כמות מסוימת של מים שמונעת התייבשות של הבטון, הרי שביום עם גשם קל עלינו להתחשב בכמות המים שהבטון סופג בעקבות הגשם, ובהתאם לכך להפחית את כמויות המים שאנו נותנים בערובת הבטון.

כאשר מדובר על גשם כבד מאוד אנו ממליצים להמתין עם העבודה ולבצע אותה בתאריך אחר שיאפשר להשלים אותה על הצד הטוב ביותר. בתקופת החורף, על פי בדיקה מוקדמת בתחזיות מזג האוויר אנו נתזמן את זמן תחילת העבודה המשוער בכדי שתהיו ערוכים אליו וכמובן שלא תצטרכו לשלם עבור עבודה כפולה במצב בו אכן ירדו גשמים כבדים במהלך העבודה.

 

יציקה של בטון דק

למרות העובדה שבשביל יציקה סטנדרטית של בטון יש צורך במרווח של כמה סנטימטרים בין החלק העליון של היציקה לרצפה עצמה, כיום לא חייבים לבצע שינויים כה דרסטיים עבור הנאה מרצפת בטון. במקרים רבים נהוג להשתמש במיקרוטופינג, שנותן תוצאות מאוד דומות לאלו של הבטון המוחלק. במיקרוטופינג ניתן להשתמש גם על ריצופים וקירות, בחללים חיצוניים או פנימיים. עם מיקרוטופינג כמעט ואין צורך לבצע שינויי גובה, שכן עבורו עובי של שני מ"מ מספיק ואפילו התוצאה נראה זהה!

 

משטחי בטון – הדבר החם בעולם השיפוצים

כידוע, אחד מחומרי הגלם הנפוצים ביותר בענפי הבניה והשיפוצים הוא – הבטון. השימוש היותר פופולארי ומקובל עם הבטון נעשה לטובת קירוי, אולם בשנים האחרונות הבטון זוכה לשימוש נרחב גם בעולם הריצוף. בתקופה האחרונה אנו מזהים מגמה ברורה של אדריכלים רבים שבוחרים במשטחי בטון על מנת להעניק לחללים השונים מראה מרשים וייחודי. משטחים מעין אלה ניתן למצוא גם בחצרות בתים פרטיים, כאשר בעלי הבית מעוניינים במשטח אותו ניתן לנצל לשימושים שונים לצד השטח הירוק שכבר קיים.

 

היתרונות של משטחי הבטון

יציקה מבטון מבטיחה שתקבלו ריצוף חזק מאוד ועמיד בפני פגעי מזג האויר השונים. מלבד זאת, הבטון, אחד מחומרי הגלם הקשיחים ביותר שמורכב מתערובת של מים, צמנט, חול וחצץ, מבטיח לכם יכולת נשיאה גבוהה במיוחד. יתרון נוסף חשוב בעניין הוא, שבמשטחי בטון אין מהמורות ואין מרווחים אלא ישנו משטח רציף אחד. בהתאם לכך, אפשרות המעידה או כל פגיעה אחרת, יורדת משמעותית עם משטח בטון יציב וחזק.

 

מה עוד כדאי לדעת לגבי משטחי בטון?

בעניין זה כדאי לדעת שאת משטחי הבטון תוכלו ליישם על כל משטח שהוא: ע"ג מרצפות ישנו, ישירות ע"ג הקרקע, ע"ג חול ועוד.

מלבד כל ההיבטים הפרקטיים שמעניקים למשטחי הבטון יתרונות עצומים, גם מבחינה אסתטית משטחי הבטון נותנים תפוקה נהדרת. בזכות אפשרות הבחירה בין בטון אפור לבטון לבן, וכן בזכות נוכחותו המרשימה של חור הגלם – הופכים משטחי הבטון להיות חומר גלם מנצח.

 

שלבי יציקת בטון – בואו ניכנס לעבודה

ראשית על מנת לצקת את הבטון עלינו לבצע את הפעולה הראשונה – הכנת המשטח. על מנת לרצף בבטון אנו זקוקים לעומק מינימלי של 10 ס"מ. במידה ואין עומק מספיק שעומד בדרישה הזו, החפירה תתבצע עד שנגיע לעומק המבוקש.

כמו כן, במידה והיה צורך תשתיות חיוניות (גז, תקשורת, מים, ביוב וחשמל) תעבורנה למקום אחר. במידה והאדמה לא יציבה אנו נדאג לפריסה והידוק של חומר מסוג מצע, זאת על מנת למנוע שקיעה של היציקה בעתד.

טפסנות – זהו שמו של השלב הבא בעבודה. מה עושים בשלב זה? מטרתו של שלב זה היא לתחם את שטח העבודה באמצעות קרשים המחוזקים במוטות ברזל. אנו ממליצים מאוד לוודא שבמסגרת אין חריצים שהבטון יכול להיכנס בתוכם, וכמובן לפלס את המסגרת.

כמו כן, אנו פורסים רשת ברזל בעלת עובי שנע בין 8-6 מ"מ. מטרתה של רשת זו היא לחזק בצורה משמעותית את היציקה.

אז איך היציקה מתבצעת? במידה וקיימת גישה מתאימה – היציקה מתרחשת בצורה ישירה ממשאית הבטון. במידה ואין גישה מתאימה – אנו משתמשים במשאבה שמסייעת לנו להשלים את העבודה גם במצבים מורכבים יותר.

לאחר שאנו שופכים את הבטון מתבצע פילוס, כעת עלינו להמתין עד שהחומר יתייבש לגמרי. לעיתים בנוסף לכך תתבצע החלקת הליקופטר כשעתיים לאחר מועד היציקה. פעולה זו נותנת תוצאה חלק באופן מיוחד.

 

קידוח במשטח בטון

לאחר שיצקנו את הבטון אנו יכולים להתאים אותו בצורה מושלמת לאיזה צורך בו אנו מעוניינים – בין השאר על ידי קידוח.

כידוע, אחד החומרי הכי חזקים בעולם הבניה הוא הבטון. כשמדובר על הבית שלנו, היציבות של הבטון והחוזק שלו מהווים עבורנו מקור הגנה חשוב, אך כאשר רוצים לקדוח בבטון חור או תעלה – זה הופך לאתגר. בטון עבה וחזק הדורש ממילא קוטר רחב יותר, אלו מסוג הדברים שהופכים את מלאכת הקידוח למלאכה מורכבת יותר.

על מנת להצליח לעמוד באתגר הכלים הסטנדרטיים לא יספיקו. יש צורך בכלים רציניים יותר. לכן משתמשים במקדחים שמורכבים למעשה ממנוע חשמלי. המנוע מסובב כוס קידוח משוננת וכך הקידוח הופך להיות משימה ראלית. כיצד בוחרים את הגודל של המקדח והקוטר של הכוס? פשוט מאוד – לפי המטרה שבעבורה אתם קודחים בבטון.

 

באיזה כלים משתמשים לטובת קידוח במשטחי בטון?

האמת היא שלטובת קידוח בבטון יש מגוון כלים רחב מאוד, החל מכלים ידניים שנועדו לקידוח בקוטר מינימלי, עד מכונות גדולות שמיועדים לקידוחים מורכבים הרבה יותר. למכונות אלו יש מנגנונים הידראוליים וכן מנגנון שמקבע את המקדח לקיר – מה שמגדיל את הדיוק של המקדח והכוח שלו בצורה ניכרת.

ראוי לציין שני אלמנטים חשובים שיש בקידוח בטון: הראשון הוא נושא השימוש במים. המים מסייעים לקרר את הראש של המקדח ולמנוע מאבק ושבבים להתפזר לכל עבר. השני – עניין הכוסות. הכוסות עשויות מסגסוגות מורכבות שמצופות באבקת יהלום שכולם ביחד מסוגלים לחדור את הבטון החזק והעמוק ביותר.

 

קידוח בבטון עם חברת בולדוזר פיתוח

לטובת קידוח בבטון אנו משתמשים במקדחת יהלום ייעודית. המיוחד במקדחה זו הוא, שהראש שלה מצופה באבקת יהלום. עוצמת היהלום, שכידוע הוא החומר הכי קשה שיש לטבע להציע, מאפשרת לנו לקדוח בבטון בדיוק רב ובעומקים גדולים (אפילו יותר מ-10 ס"מ!). הקוטר של הקידוח יכול להגיע עד 20 צול (קוטרו של צול אחד ייצר לכם פתח ברוחב של 2.6 ס"מ).

באופן כללי כדאי לדעת שמטרתו של הקידוח היא ליצור מרחב שיאפשר להעביר תשתיות ולפעמים לטובת מעבר אנשים. קידוח בטון נחשב לאחד מהשירותים המבוקשים ביותר, וכזה שמאופיין במגוון רחב של פעולות – מקידוח מינימליסטי של חור לטובת העברה של צינורות מזגן (2 צול) ועד קידוח בטוח לטובת פרויקטים הנדסיים בעל מורכבות רבה.

בכל אופן כדאי שתדעו שקידוח בטון מתבצע אך ורק עם אנשי מקצוע בעלי ניסיון רב ועם ציוד איכותי ומתקדם. חברת בולדוזר פיתוח, שזוכה להעניק שירותים רבים בתחום קידוח בבטון ובמשטחי בטון תשמח לעמוד לרשותכם, תוך מתן שירות אדיב, מקצועי ומשתלם!

 

מחפשים יציקת בטון ברמה הגבוהה ביותר? חברת בולדוזר פיתוח עשויה להיות הכתובת הנכונה עבורכם

חברת בולדוזר פיתוח – עבודות תשתיות ועפר, זהו למעשה עסק משפחתי עם ניסיון של 40 שנה בענף הבנייה והפיתוח. החברה מתמחה במגוון שירותים ללקוחות עסקיים ופרטיים. בולדוזר פיתוח שמה לעצמה את המקצועיות, שירות הלקוחות והטיפול המסור בלקוחותיה לדגל החברה. הלקוחות החוזרים והממליצים יעידו כאלף עדים על כך.

אווירה משפחתית וחמה, תחושת שייכות, טיפול אישי ומקצועי, מחיר נוח וישרות, אלה הם רק חלק מעקרונות החברה שמניעים אותה מזה שנים רבות; והם אלה שמעמידים את מערכת שירות הלקוחות שלנו בסטנדרטים הגבוהים ביותר בארץ.

בולדוזר פיתוח – מובילים, מתחדשים ומאפשרים לכם להאמין שחלומות אכן יכולים להתגשם.

 

תשובות פשוטות לשאלות נפוצות אודות יציקת בטון:

למה לבחור דווקא בבולדוזר פיתוח עבור ביצוע יציקת בטון?

חברת בולדוזר פיתוח מתמחה מזה שנים רבות בכל מה שקשור לבטון, ובפרט ביציקות בטון. לחברה יש ניסיון רב ועתיר ידע אותו הספקנו לצבור במהלך עשרות השנים בהן אנו עובדים בתחום. החברה מחזיקה בכלי העבודה המתקדמים ביותר בתחום, זאת על מנת ליעל את העבודה לנו, להפוך אותה למדויקת ואיכותית ולספק לכם את השירות המקצועי והמהיר ביותר – כזה שגם יחסוך לכם כסף רב וזמן עבודה.

 

האם ניתן למצוא באתר שלכם מחירון עבור יציקת בטון?

כן, בהחלט. באתר של חברת בולדוזר פיתוח (ובסוף מאמר זה) תוכלו למצוא לוח מחירים עבור מגוון עבודות בטון שונות שאנו נותנים שירות עבורם. המחירים במחירון נקבעים לפי מ"ר ובהתאם לאופי העבודה.

 

האם חברת בולדוזר פיתוח עובדת מספקת שירותים בכל רחבי הארץ?

בהחלט. חברת בולדוזר פיתוח מספקת שירות בכל רחבי הארץ. לחברה יש מגוון צוותים שמספקים שירות באזורים שונים. צוותים אלה רק ממתינים לקריאה שלכם על מנת לספק לכם שירות מקצועי ואיכותי. מעוניינים לקבל פרטים נוספים? צרו עמנו קשר בהקדם.

 

האם ניתן לצקת בטון חדש על גבי בטון קיים?

כשמדובר על יציקת בטון על גבי שטח שטוח או בקומת קרקע הדבר אפשרי. אולם, כשמודבר על מרפסת, מבנה קומות וכדו' – התהליך מעט יותר מורכב. בשביל המשך העבודה צריך להזמין מהנדס בניין שיבצע בדיקה במקום וייתן אישור לביצוע העבודה. חברת בולדוזר פיתוח לא לוקחת סיכונים בטיחותיים ע"ג לקוחותיה.

 

מחירון יציקות בטון – בולדוזר פיתוח

מבין סוגי העבודות בעולם השיפוץ, עבודת הבטון היא מסוג העבודה הנפוץ ביותר. בשל כך, השוואת מחירים בין קבלני שיפוץ שונים לא אמורה להיות מלאכה מורכבת. דרך המחירון של חברת בולדוזר פיתוח, אותו נפרוס בפניכם מיד, תגלו שיציקת בטון לא חייבת להיות מלאכה יקרה כלל וכלל – הכל תלוי בקבלן השיפוצים שבחרתם.

כעת נציין בפניכם את חלק מהשירותים אותם אנו נותנים במסגרת יציקות בטון, תוך ציון הערות ספציפיות על סוג העבודה וכמובן גם את מחיר העבודה.

יציקת בטון בגינה – עד 40 מ"ר300-150 ש"ח למטר
יציקת תקרה מבטון עבור דירה בעלת 4 חדרים800-500 ₪ למ"ר
תוספת מחיר עבור משטח בעייתיחול או אדמה – 15% תוספת
יציקת שביל מבטון באורך של כ-8 מטרים 2,200 ₪ לפרויקט
יצירת בטון מוחלק – עד 100 מ"ר500-300 ₪
יציקת רצפה מבטון במחסן (של 5 מ"ר)1,000 ₪
יציקה של קיר בטון (בודד) 2.70*2.00900-600 ₪
בניית משקוף עבור דלת700-450 ₪
יציקה בחצר של חומה מבטון300 ₪ למ"ר
יציקת בטון עבור בריכה300-450 ₪ למטר
מדרגות מבטון400 ₪ למדרגה
יציקה בטון עבור עמוד (לרוב לפרגולה)700-500 ₪ לעמוד
יציקת מעמד מנגל מבטון600-500 ₪
יציקת בטון לטובת כניסה לחניה (יציקה בשיפוע)480-220 ₪
יציקת עמוד לתאורת גינה800-500 ₪
יציקת בטון עבור שלד (בזמן בניית בית)900-450 ₪
מחיר קוב בטון350-250 ₪
יציקת רצפת בטון (בעובי של 10 ס"מ)החל מ-170 ₪ למ"ר
יציקת רצפת בטון (בעובי של 20 ס"מ)החל מ-245 ₪ למ"ר
יציקת קורת בטוןהחל מ-500 ₪
יציקת גדר מבטוןהחל מ-350 ₪ למ"ר
יציקת גג מבטוןהחל מ-350 ₪ למ"ר

 

 

 

מחפשים שירות? השאירו פרטים ונחזור אליכם

מידע נוסף